Čochtanklub Žďár nad Sázavou - ploutvové plavání, plavání s ploutvemi, rychlostní potápění, DPP, Bi-Fins, potápění, finswimming, diving

Logo English version
Logo ÚVOD   SPORT   POTÁPĚNÍ   KLUB   KONTAKTY   FOTOGALERIE   KE STAŽENÍ   ODKAZY
Logo

Svaz potápěčů Moravy a Slezska CMAS

NÁBOR DO ODDÍLU
TRÉNINKY, PŘÍSPĚVKY
TERMÍNOVÁ LISTINA
TRENÉŘI TZM
LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ
CO TO JE PP?
ARCHIV VÝSLEDKŮ
PLAVECKÁ ŠKOLA PRO DOSPĚLÉ

Sledujte nás Facebooku:

Profil Čochtanklubu >>

S aktuálními fotkami ze závodů a klubových akcí ;-)

Tréninková základna mládeže (TZM)

Amfora Velké Dářko

Klubovna Žďár n.S.

Rychlé kontakty

E-mail: cochtanklub@email.cz

TZM:
Klubovna ZR:
Amfora:
Potápění:
777 142 787
602 413 717
777 142 787
602 511 800

Všechny kontakty >>

Přebor ČR kategorie E a D - Tábor Zpět
  14. - 15. 5. 2005
  kompletní výsledky ve formátu PDF  

Ve dnech 14. - 15. 5. 2005 proběhl v plaveckém bazénu v Táboře PŘEBOR ČR v ploutvovém plavání kategorie " E" (ročník 94 a mladší) a kategorie "D" (ročník 92 a 93), kterého se zúčastnilo také devět závodníků našeho ČOCHTANKLUBU s nejlepšími zaplavanými časy. V nabité konkurenci 13 klubů z celé České republiky ČOCHTANKLUB skvěle reprezentoval naše město, když získal sedm přebornických titulů, tři stříbrné a šest bronzových medailí a stal se nejúspěšnějším oddílem před Aqua Plastkov Liberec a Uhlomost Most.

Přeborníkem republiky se stal Dalimil Fišar (kategorie "D") a to hned třikrát, na tratích 100PP, 100RP, 25 RP, navíc získal 1x stříbro na 50PP a 1x bronz na 200PP, dalším přeborníkem republiky je Jan Tesař (kategorie "E") a to na tratích 100PP a 200PP, na trati 15/10RP získal navíc ještě bronz. Přebornicí republiky stala také Sylvie Růžičková (kategorie "E") na trati 200PP, která získala také 2x stříbro na tratích 400PP a 100PP a 1x bronz na trati 15/10RP. Třetí místo získal na trati 400 RP také Leoš Dospěl.

V sobotních štafetách na tratích 4x100PP kategorie "D" museli trenéři Lubomír Černý a Petr Smolík "postaršit" závodníky kategorie "E", aby tyto štafety mohli plavat a tento tah vyšel, protože štafeta chlapců ve složení Leoš Dospěl, David Štětka, Jan Tesař a Dalimil Fišar získala bronzové medaile a stejnou medaili získala štafeta dívek ve složení Radka Hudečková, Lea Šimečková, Sylvie Růžičková a Daniela Bukáčková.

Největším nedělním překvapením byla naše štafeta kategorie "E" ve složení David Štětka, Vojtěch Vidergot, Sylvie Růžičková a finišman Jan Tesař, která ve strhujícím souboji vyhrála na trati 4x100PP a získala tak titul přeborníka republiky. Naši závodníci zde zaplavali na hranici svých osobních rekordů a Honza Tesař dokonce ten svůj zlepšil na 55:48, což přispělo k tomuto nečekanému vítězství.

I ostatní závodníci si na tomto Přeboru ČR zlepšili své osobní rekordy a toto svědčí o tom, že forma závodníků byla správně načasovaná. Skvělé je, že se žádný náš závodník nevracel domů bez medaile, což v takové konkurenci a našem počtu závodníků je obrovský úspěch. Doufejme, že tuto vysoko položenou laťku se nám podaří udržet a příští rok opět zopakujeme tyto úspěchy.

(Če)

Podporují nás:

Podpořilo Město Žďár nad Sázavou

Podpořila nás Národní sportovní agentura
Kraj Vysočina

Králi.cz webdesign - www.krali.cz - tvorba www stránek, webhosting, domény
Vodaservis s.r.o. - úprava pitných, technologických a bazénových vod
Barbora Flesarová - účetní
ProPelety - profesionální řešení na pelety

Značení a popis laserem - Roman Sýkora

Power Plastics s.r.o.

WOHN - BAU s.r.o.
K-Wash
KODEX Knoflíček s.r.o.

    KRÁLI.CZ WEBDESIGN