Čochtanklub Žďár nad Sázavou - ploutvové plavání, plavání s ploutvemi, rychlostní potápění, DPP, Bi-Fins, potápění, finswimming, diving

Logo English version
Logo ÚVOD   SPORT   POTÁPĚNÍ   KLUB   KONTAKTY   FOTOGALERIE   KE STAŽENÍ   ODKAZY
Logo

Svaz potápěčů Moravy a Slezska CMAS

NÁBOR DO ODDÍLU
TRÉNINKY, PŘÍSPĚVKY
TERMÍNOVÁ LISTINA
TRENÉŘI TZM
LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ
CO TO JE PP?
ARCHIV VÝSLEDKŮ
PLAVECKÁ ŠKOLA PRO DOSPĚLÉ

Sledujte nás Facebooku:

Profil Čochtanklubu >>

S aktuálními fotkami ze závodů a klubových akcí ;-)

Tréninková základna mládeže (TZM)

Amfora Velké Dářko

Klubovna Žďár n.S.

Rychlé kontakty

E-mail: cochtanklub@email.cz

TZM:
Klubovna ZR:
Amfora:
Potápění:
777 142 787
602 413 717
777 142 787
602 511 800

Všechny kontakty >>

Mistrovství ČR družstev - Olomouc Zpět
  14. - 15. 4. 2012
  kompletní výsledky ve formátu PDF  

Bronzový tým mužů Čochtanklubu

O víkendu 14. – 15. 4. 2012 se v Olomouckém plaveckém bazénu uskutečnil další ročník Potápěčské ligy družstev v ploutvovém plavání.

Žďár nad Sázavou reprezentoval tým mužů ve složení Bezchleba, Pavelka, Tesař, Mucha, Vidergot, Páral, Dospěl, ale také dvě dívky Vlčková a Půžová, které ovšem startovaly ve smíšeném týmu se Zlínem. Při lize družstev se plavou všechny bazénové disciplíny ploutvového plavání tzn. pod vodou RP (na nádech nebo s dýchacím přístrojem), PP na hladině (s dýchací trubicí) a BF bi-fins (s dýchací trubicí a dvěma gumovými ploutvemi stylem kraul). Soutěží mezi sebou týmy o maximálně 7 členech v kategorii muži a ženy. Každou disciplínu mohou jet dva závodníci jednoho klubu. Po každé disciplíně se sčítají body dle celkového pořadí v disciplíně. Družstva bojují o titul MISTR ČR.

Po loňském 4. místu žďárská sestava počítala s obdobným umístěním i letos. Ale během závodů se situace vyvíjela mnohem lépe. Mladíci Vidergot a Páral překvapili výbornými výkony na dlouhých tratích plavaných pod vodou s dýchacím přístrojem a na hladině, získali tak mnoho cenných bodů pro tým. Tradiční oporou byl reprezentant a štrekař Jan Tesař, který vybojoval na svých parádních tratích 200, 400 a 800 PP 4., 1., a 2. místo, dobře si vedl i na tratích sprinterských. Jeho vrcholná forma by ovšem měla přijít až za dva měsíce na Mistrovství republiky, takže nemohl být spokojen s časy. Dalším reprezentantem v našich řadách je studující Leoš Dospěl, který s omezenými možnostmi tréninku v Brně předvedl výborné výkony na kratších tratích 50, 100 a 200 PP (na hladině) a přispěl výrazně také ve štafetových závodech. Marek Pavelka vybojoval 3. 4 a 5. místo v disciplínách Bi-fins 50, 100 a 200 metrů a potvrdil i po nemoci, že patří k české špičce. Poslední dva členové žďárské sestavy, studující Petr Mucha a tréner Petr Bezchleba drží své výkony na stále vysoké výkony a jejich body udržely tým na medailové pozici.

Družstvo ČOCHTANKLUB Žďár nad Sázavou v celkovém pořadí Mistrovství České republiky získalo třetí příčku za týmy Nového Jičína (6. vítězství v řadě za sebou) a Liberce.

Děvčata z Čochtanu se také výrazně vylepšily na všech plavaných tratích a potvrdily stoupající formu před dalšími vrcholy sezony. Zlínský tým, za který nastoupily, obsadil celkové 4. místo mezi ženami.

Všichni zástupci Čochtanklubu potvrdili výbornou formu i přesto, že v současné době má družstvo komplikované tréninkové podmínky a do bazénu musí dojíždět kvůli opravám bazénu žďárského.

Po celý víkend se o týmu pomáhali trenéři Martin Trnka a Pavel Králíček.

(bez)

Podporují nás:

Podpořilo Město Žďár nad Sázavou

Podpořila nás Národní sportovní agentura
Kraj Vysočina

Králi.cz webdesign - www.krali.cz - tvorba www stránek, webhosting, domény
Vodaservis s.r.o. - úprava pitných, technologických a bazénových vod
Barbora Flesarová - účetní
ProPelety - profesionální řešení na pelety

Značení a popis laserem - Roman Sýkora

Power Plastics s.r.o.

WOHN - BAU s.r.o.
K-Wash
KODEX Knoflíček s.r.o.

    KRÁLI.CZ WEBDESIGN