Čochtanklub Žďár nad Sázavou - ploutvové plavání, plavání s ploutvemi, rychlostní potápění, DPP, Bi-Fins, potápění, finswimming, diving

Logo English version
Logo ÚVOD   SPORT   POTÁPĚNÍ   KLUB   KONTAKTY   FOTOGALERIE   KE STAŽENÍ   ODKAZY
Logo

Svaz potápěčů Moravy a Slezska CMAS

NÁBOR DO ODDÍLU
TRÉNINKY, PŘÍSPĚVKY
TERMÍNOVÁ LISTINA
TRENÉŘI TZM
LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ
CO TO JE PP?
ARCHIV VÝSLEDKŮ
PLAVECKÁ ŠKOLA PRO DOSPĚLÉ

Sledujte nás Facebooku:

Profil Čochtanklubu >>

S aktuálními fotkami ze závodů a klubových akcí ;-)

Tréninková základna mládeže (TZM)

Amfora Velké Dářko

Klubovna Žďár n.S.

Rychlé kontakty

E-mail: cochtanklub@email.cz

TZM:
Klubovna ZR:
Amfora:
Potápění:
777 142 787
602 413 717
777 142 787
602 511 800

Všechny kontakty >>

1. kolo MSLM - Nový Jičín Zpět
  8. 2. 2003
  kompletní výsledky ve formátu PDF  

Dne 8. 2. 2003 proběhlo v Novém Jičíně první kolo Moravskoslezské ligy mládeže, které odstartovalo nadějným ploutvovým plavcům ze žďárského Čochtanklubu novou sezónu.

Na osmi drahách pětadvacetimetrového bazénu mezi sebou soupeřili závodníci ze sedmi klubů, mezi kterými se žďárský Čochtanklub probojoval na druhé místo za Lagunu Nový Jičín, přičemž bodový rozdíl byl pouze 102 bodů. Pro Čochtanklub je to historický úspěch, neboť po dlouhé době opět atakuje první příčku Moravskoslezské ligy.

O tento úspěch se nejvíce zasloužili mladí žďárští plavci, kteří domů dovezli osm zlatých, devět stříbrných a šest bronzových medailí, přičemž tři medaile dokázali vybojovat ve štafetách na 4x100 PP, kdy fantastický závod předvedla štafeta kategorie D ve složení Jáchym Š., Fuchsová S., Smolík M. a Dospěl A., která zvítězila a odsunula štafetu Laguny Nový Jičín po více jak pěti letech na místo druhé. Další zlatou získala štafeta kategorie E (Hudečková R., Fišar D., Šimečková L., Dospěl L.) a pro stříbrnou medaili si doplavala štafeta kategorie C (Mucha P., Ondráčková M., Halm L., Mucha M.).

V jednotlivcích se nejvíce dařilo A. Dospělovi, který dokázal na všech tratích zvítězit. Stejně, avšak v kategorii E, tomu bylo i u L. Dospěla, který vybojoval zlaté medaile na tratích 100 PP, 15/10 RP/PP a 400 PP. Další medaile vybojoval D. Fišar (3x stříbro), Š. Jáchym (2x stříbro), M. Mucha (2x bronz) a L. Halm (1x bronz).

Mezi dívkami nejlépe vynikala R. Hudečková, která v kategorii E dosáhla třikrát na stupně vítězů, a to na trati 100 PP (stříbro), 400 PP (stříbro) a 15/10 RP/PP (bronz). Poslední cenné medaile pro klub vyplavala L. Šimečková, která získala stříbrnou a dvě bronzové medaile taktéž v kategorii E.

Velký dík patří i M. Smolíkovi, M. Ondráčkové, R. Šimečkové, S. Fuchsové a ostatním závodníkům, kteří pro Čochtanklub získali potřebné body.

(lp)

Podporují nás:

Podpořilo Město Žďár nad Sázavou

Podpořila nás Národní sportovní agentura
Kraj Vysočina

Králi.cz webdesign - www.krali.cz - tvorba www stránek, webhosting, domény
Vodaservis s.r.o. - úprava pitných, technologických a bazénových vod
Barbora Flesarová - účetní
ProPelety - profesionální řešení na pelety

Značení a popis laserem - Roman Sýkora

Power Plastics s.r.o.

WOHN - BAU s.r.o.
K-Wash
KODEX Knoflíček s.r.o.

    KRÁLI.CZ WEBDESIGN